page_head_gb

rongo

Kei te huri marie te rere o te hokohoko polypropylene o te ao

Kupu Whakataki: I nga tau tata nei, ahakoa nga huarahi kaweake i kawea mai e te ngaru makariri i Amerika i roto i nga tau 21, ko te pikinga ohaoha o tawahi i tenei tau, kua piki haere te kaha o te hanga polypropylene o te ao na te tere o te heke o te hiahia.Ko te kaha o te hanga polypropylene o te ao i piki ake i te CAGR o 7.23% mai i te 2017 ki te 2021. I te tau 2021, ko te kaha o te hanga polypropylene o te ao ka eke ki te 102.809 miriona taranata, he pikinga o te 8.59% ki te 2020 te kaha whakaputa.I roto i te 21, 3.34 miriona taranata o te kaha i taapirihia me te whakawhānui ake i Haina, me te 1.515 miriona taranata i tapirihia ki tawahi.I runga i nga mahi whakangao, kua piki te hanga polypropylene o te ao ki te CAGR o 5.96% mai i te 2017 ki te 2021. I te tau 2021, kua eke te hanga polypropylene o te ao ki te 84.835 miriona taranata, he pikinga 8.09% ki te 2020.

Ko te hanganga o te kohi polypropylene o te ao mai i te tirohanga o te tono a-rohe, i te tau 2021, ko nga rohe kohi polypropylene matua kei te Rawhiti-rawhiti o Ahia, Western Europe me Amerika Te Tai Tokerau, e rite ana ki nga pokapū ohaoha e toru o te ao, mo te 77% o te kohi polypropylene o te ao, ko te waahanga. o te toru ko 46%, 11% me te 10%, ia.Ko te Rawhiti-rawhiti o Ahia te maakete kaihoko nui rawa atu mo te polypropylene, me te kohi ka eke ki te 39.02 miriona taranata i te 2021, e 46 ōrau o te katoa o te tono o te ao.Ko te nuinga o te Rawhiti-Rawhiti o Ahia he rohe whakawhanake me te tere tere o te tipu ohaoha i waenga i nga pokapu ohaoha nui e toru o te ao, kei roto a Haina he waahi kore e taea te whakakapi.Ko te kaha o te hanga polypropylene o Haina kei te whakauru tonu ki roto i nga mahi, na te piki haere tonu o nga mahi hanga kua peia te hiahia ki Haina me nga whenua tata, a kua tino heke te whakawhirinaki o Haina ki te kawe mai.Ahakoa kua heke te tipu ohaoha o Haina i nga tau tata nei, koinei tonu te whenua tino tere haere i waenga i nga ohanga nui o te ao.Ko nga ahuatanga o te kohi polypropylene kotahi te wa e pa ana ki te ohanga.Na reira, ko te tipu o te tono i roto i te Rawhiti-Rawhiti o Ahia ka whai hua tonu mai i te tere o te tipu ohaoha o Haina, a ko Haina tonu te kaihoko matua o te polypropylene.

Ki te ngoikore tonu tono tāwāhi, te supply o te ao, me te hanganga tono huringa, te kore e hokona nga taonga ki te tonga-rawhiti Ahia me Ahia ki te Tonga, Korea ki te Tonga, na te hiahia o te rohe e kore e nui te hiahia hoko, me te utu iti i roto i to tatou whenua, nga rauemi o te Middle East i hokona tuatahitia ki Uropi, i muri mai i Uropi i te pikinga o te pikinga, me te iti o te utu i roto i to tatou whenua, nga rauemi iti-utu he painga utu, hokohoko whare, te nuinga o te flange, tenei rauna o nga rauemi iti-utu, tere toia iho te maakete. te utu o nga taonga kawemai i roto i te whare, e arai ana ki te whakarereketanga o te kawemai me te kaweake i roto i te whare, te matapihi kawemai i whakatuwherahia, ka kati te matapihi kaweake.

Ehara i te mea ko te ahuatanga o te kawemai me te kaweake o te kainga kua rereke, engari ko te rere o te hokohoko polypropylene o te ao kua tino rerekee:

Tuatahi, i te timatanga o te 21 o nga tau, i raro i te awe o te ngaru makariri i te United States, ka huri a Haina mai i te kai kawemai ki te kaihoko.Ehara i te mea i tino piki ake te rahinga o te kaweake, engari ko nga whenua o te whakaputanga whakaputanga me te hokohoko i whanui whanui, ka tere te noho i te maakete o nga kaweake Amerika ki Mexico me Amerika ki te Tonga.

Tuarua, mai i te whakaputanga o nga taputapu hou i Korea ki te Tonga, kua tino heke te utu o nga rauemi i Korea ki te Tonga, e noho ana i te wahanga o te maakete o nga kaweake a Haina ki te Tonga ki te Tonga o Ahia, ka nui ake te marama o te maakete o te Tonga ki te Tonga, te whakataetae kaha, me te uaua. hokohoko.

Tuatoru, i raro i te mana o te geopolitics i te tau 2022, na te paanga o nga whiu, ka aukatihia nga kaweake a Ruhia ki Uropi, a, ka hokona atu ki Haina, a, kei te piki haere nga taonga a Sibur.

Tuawha, ko nga rawa o te Middle East i hokona atu ki Uropi me Amerika Latina me etahi atu waahi.I paheke a Uropi i te pikinga o te utu me te ngoikore o te tono.Hei whakangawari i te pehanga tuku, i hokona nga rawa o te Middle East ki Haina i nga utu iti.

I tenei wahanga, he uaua tonu te ahuatanga o tawahi me te heehe.Ko te raruraru o te pikinga i Uropi me te United States kaore pea e ngawari i roto i te wa poto.Kei te pupuri tonu a OPEC i tana rautaki whakaputa?Ka piki ake nga reiti a te Fed i te hawhe tuarua o te tau?Ahakoa ka huri tonu te rere o te hokohoko o te polypropylene ki te ao, me aro tonu tatou ki te kaha o te maakete o roto me tawahi o te polypropylene.


Wā tuku: Akuhata-29-2022